Gastenverblijf
'Onder de Noot'

Welkom op onze site

N.B.
Het gastenverblijf is in 2024 niet voor verhuur beschikbaar!

Rust en privacy. Dat vindt u in ons sfeervolle gastenverblijf 'Onder de Noot'. U heeft de beschikking over een eigen opgang, keuken, badkamer, slaapkamer en woonkamer. En zelfs over een eigen tuin van circa 240 m2 met een terras en een vuurplaats. Zoals de naam al doet vermoeden, ligt het gastenverblijf onder een oude, grote walnotenboom. Sfeervol, maar ook heerlijk koel tijdens de zomermaanden.

Het gastenverblijf, op de eerste etage van een aanbouw/garage, is volledig ingericht voor een aangenaam verblijf van maximaal twee personen. Er is een complete keuken met een inductiekookplaat, koelkast, magnetron en vaatwasmachine. En er is wifi, een tv en een wasmachine. Kortom, het gastenverblijf is van alle gemakken voorzien. Honden zijn niet toegestaan. Het gastenverblijf kan voor minimaal twee nachten worden geboekt.

Uitvalsbasis voor leuke dagtripjes
'Onder de Noot' vindt u in het Achterhoekse plaatsje Vierakker. Een dorpje omgeven door landerijen en boerderijen en dichtbij de oude Hanzestad Zutphen. 'Onder de Noot' is een uitstekende uitvalsbasis voor leuke uitstapjes, per voet, fiets of auto. De Acht Kastelentocht bijvoorbeeld. Of wat te denken van een bezoekje aan het middeleeuwse en kleinste stadje van Nederland, Bronkhorst. Wilt een dagje winkelen, dan kunt u naast Zutphen ook prima terecht in de nabijgelegen steden Doetinchem en Arnhem.

Meer weten?
Wilt u meer informatie over het gastenverblijf of wilt u boeken? Bel of mail ons dan gerust. Telefoon 0651069947, e-mail Onder de Noot.

Vakantiehuis in Normandië
We verhuren ook een (art nouveau) vakantiehuis aan zee in Normandië.
Nieuwsgierig? Kijk op lecottage.nl